Triple Tree Callcenters

Eindhoven, Noord-Brabant


Bedrijfsinformatie Triple Tree Callcenters

Triple Tree Callcenters Door 25 jaar ervaring in de Callcenterbranche in meerdere Europese landen hebben wij gezien dat je door decentralisatie groot kan zijn met ‘kleine’ vestigingen. In principe haal je de krenten uit de pap. Je hebt de beste medewerkers per stad door goede arbeidsvoorwaarden en goed beleid. Daarnaast zien we dat de prijs een steeds belangrijkere rol inneemt en dat je met een scherpe prijs toch de beste kwaliteit kunt bieden.

Het voornaamste onderscheid dat wij bieden is de Nederlandse aansturing met een Nederlands management en Nederlandse Quality Monitoring. Alle gesprekken worden door een compliance team gekwalificeerd. Wij zijn er van overtuigd dat persoonlijk contact waardevol is voor iedere organisatie.

Kortom, Triple Tree Callcenters heeft de belangrijkste speerpunten altijd als doel voor ogen: kwaliteit, prijs en service.

Immers uw klanten zijn uw kapitaal!

Adresgegevens

Triple Tree Callcenters
Bogert 31-03
Eindhoven, Noord-Brabant
https://www.ttcallcenters.com/
040 287 2000

1 Vacature van Triple Tree Callcenters

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door Triple Tree Callcenters.

 • Medewerker Contact Center in Eindhoven

  Plaatsingsdatum: 31-10-2018
  Plaats: Eindhoven
  Dienstverband: Vast contract

   Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor diverse in- en outbound projecten! Als outbound medewerker bij Triple Tree Callcenters ga je aan de slag met leuke, veelzijdige projecten. Je gaat in gesprek met...

  Topbaan

Vacaturebank-MBO.nl - Nieuwe mbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe mbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-MBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-MBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank