Meander Medisch Centrum

Amersfoort, Utrecht


Bedrijfsinformatie Meander Medisch Centrum

Meander Medisch Centrum In Meander Medisch Centrum delen we met elkaar de ambitie om elke dag de beste zorg te leveren. Iedere patiënt kan bij ons rekenen op klantvriendelijke, deskundige en betrouwbare zorg. De mensen van Meander bieden zorg aan de ruim 320.000 inwoners in de regio. Wij doen dat in afstemming en samenwerking met onder meer huisartsen, verpleeg- en verzorgingstehuizen en de zorgverzekeraars.

Meander Medisch Centrum is een topklinisch ziekenhuis en is lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). Dit wil zeggen dat we bovenregionale voorzieningen bieden voor onderzoek en behandeling, een aantal expertisecentra in huis hebben en veel doen aan wetenschappelijk onderzoek en onderwijs.

Adresgegevens

Meander Medisch Centrum
Maatweg 3
Amersfoort, Utrecht
https://www.meandermc.nl/
0338505050

2 Vacatures van Meander Medisch Centrum

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door Meander Medisch Centrum.

 • Allround medewerker Patiëntencatering

  Plaatsingsdatum: 16-05-2019
  Plaats: Amersfoort

  Vind jij het leuk om binnen de patiëntencatering verschillende werkzaamheden te doen, van administratieve taken tot aan keuken werkzaamheden en de afwas? Lees dan snel verder en solliciteer! Iedere dag kiezen vele...

 • Verpleegkundige Cardiologie

  Plaatsingsdatum: 10-05-2019
  Plaats: Amersfoort
  Dienstverband: Vast contract

  Ben jij de verpleegkundige die zich elke dag weer voor de volle 100% inzet voor jouw patiënten, met jouw betrokken houding klaarstaat voor je collega’s en ben je niet bang voor een flinke dosis eigen...

Vacaturebank-MBO.nl - Nieuwe mbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe mbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-MBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-MBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank