St. Anna Ziekenhuis

Geldrop, Noord-Brabant


Bedrijfsinformatie St. Anna Ziekenhuis

St. Anna Ziekenhuis De St. Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het St. Anna Ziekenhuis, medisch sportgezondheidscentrum TopSupport en Ananz.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Ten behoeve van de afdeling Obstetrie worden kandidaten gevraagd voor de functie van Specialistisch verpleegkundige Obstetrie (& Gynaecologie).

Adresgegevens

St. Anna Ziekenhuis
Bogardeind 2
Geldrop, Noord-Brabant
https://www.st-anna.nl/
0402864040

2 Vacatures van St. Anna Ziekenhuis

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door St. Anna Ziekenhuis.

 • Medewerker beddencentrale B/Afvallogistiek

  Plaatsingsdatum: 07-05-2019
  Plaats: Geldrop
  Dienstverband: Tijdelijk contract

  Het transporteren van diversen soorten afvalstromen van interne afvalbergingen naar het ziekenhuis milieupark; Het verrichten van aanmeldingen bij afvalverwerker t.b.v. ledigen/ophalen diversen afvalstromen;...

 • Opnamecoördinator

  Plaatsingsdatum: 07-05-2019
  Plaats: Geldrop
  Dienstverband: Tijdelijk contract

  Ter versterking van bureau opname zoeken we een betrokken en enthousiaste opnamecoördinator. Je verzorgt dagelijks het opzetten, monitoren en bijsturen van een zo efficiënt mogelijke operatieplanning en de...

Vacaturebank-MBO.nl - Nieuwe mbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe mbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-MBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-MBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank