Marlog Car Handling

Roosendaal, Noord-Brabant


Bedrijfsinformatie Marlog Car Handling

Marlog Car Handling Marlog Car Handling opgericht in 2000, is specialist in het transport van voertuigen van en naar elk land in de gehele wereld. Marlog Car Handling heeft de laatste jaren een grote groei doorgemaakt op het gebied van capaciteit, ervaring en netwerkmogelijkheden. Vanuit de vestigingen in Roosendaal en Almere opereert een vakkundig team dat u begeleidt vanaf de aankoop van het voertuig tot en met de aflevering op uw adres. Doormiddel van een wereldwijd netwerk van agenten kan Marlog het gehele transporttraject voor u uit handen nemen. Wij bieden regelmatige afvaarten vanuit nagenoeg elke haven de hele wereld.

Adresgegevens

Marlog Car Handling
Smoorstraat 24
Roosendaal, Noord-Brabant
http://https://www.marlog-car-handling.com/
+31 (0)165 – 30 50 60

1 Vacature van Marlog Car Handling

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door Marlog Car Handling.

  • Pracownik administracyjny ds. Logistyki

    Plaatsingsdatum: 06-02-2020
    Plaats: Roosendaal

    Wykorzystaj swoją szansę już teraz! Wymarzona praca dla pracownika administracyjnego. Wspaniałe wyzwanie dla każdego, kto szuka wyjątkowej pracy. Marlog Car Handling to działająca na skalę międzynarodową firma...

    Topbaan

Vacaturebank-MBO.nl - Nieuwe mbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe mbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-MBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-MBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank