Multi-posting via HetVacatureLoket.nl

Logo hetvacatureloket

Via HetVacatureLoket.nl kunt u eenvoudig uw vacature plaatsen op meerdere vacaturebanken tegelijk. Op basis van standplaats, branche en gewenst opleidingsniveau wordt voor u de best passende keuze gemaakt tussen de 20 regionale vacaturebanken, 16 sector-vacaturebanken en 4 niveau-vacaturebanken.

De voordelen van HetVacatureLoket.nl:

  • Snel en goed een vacature geplaatst op meerdere vacaturebanken.
  • 37 gespecialiseerde vacaturebanken direct tot uw beschikking vanuit 1 centraal punt.
  • Alles vanuit 1 abonnement (op maat van uw wensen en behoeftes).
  • Geen aanvullende (betaalde) systemen nodig om uw vacatures breed uit te zetten.
  • Gratis tips, advies en helpdesk van uw vaste contactpersoon.

Neem gerust een kijkje in het test-account en kijk hoe eenvoudig het plaatsen van een vacature gaat.
Ga naar http://hetvacatureloket.nl/inloggen/?cl=1
Gebruikersnaam: TESTEN
Wachtwoord: testen

Via HetVacatureloket staat uw vacature binnen enkele minuten op internet op 1 of meerdere vacaturebanken.

Multi-posting naar Vacaturebank-MBO.nl

Wanneer u een groot aantal vacatures beschikbaar heeft dan is het mogelijk om deze automatisch te laten doorplaatsen (multi-posting) op Vacaturebank-MBO.nl. Vacatures hoeven dan dus niet meer handmatig toegevoegd te worden. Dat scheelt een hoop van uw kostbare tijd!

Voor het gebruik van deze multi-posting dient u een account te hebben bij Vacaturebank-MBO.nl en dient u minstens 50 vacatures op jaarbasis te plaatsen. Vacaturebank-MBO.nl heeft de volgende mogelijkheden voor het multiposten:

XML-koppeling Vacaturebank-MBO.nl
De Vacaturebank-MBO.nl heeft een in eigen beheer ontwikkelde XML interface waarmee u zonder problemen automatisch vacatures kunt plaatsen op de Vacaturebank-MBO.nl. Ook het beheer van uw vacatures (wijzigen en verwijderen) kan geheel geautomatiseerd verlopen via deze koppeling. Om deze koppeling te kunnen gebruiken dient u zelf uw vacatures via XML aan te leveren. Uitgebreide documentatie in het Engels is uiteraard beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Multi-posting vanuit InGoedeBanen
InGoedeBanen.nl is ontwikkeld met het doel het doorplaatsen van vacatures naar vacaturebanken zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Optimaal gebruikersgemak en zo weinig mogelijk handelingen waardoor een maximale tijdwinst wordt behaald. Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.ingoedebanen.nl.

Multi-posting vanuit Knollenstein
Met Knollenstein is het plaatsen van vacatures op job boards heel eenvoudig. Log in, voer de vacature in, kies de advertentiekanalen en het Knollenstein systeem doet de rest. Uw vacatures staan met enkele minuten op de aangegeven websites. Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.knollenstein.nl.

Multi-posting vanuit BroadBean
Beheer via Broadbean de advertentiebudgetten en bespaar tijd. De reacties van de kandidaten worden volledig bijgehouden en bieden uiterst waardevolle informatie. Alles volledig geïntegreerd in jouw recruitmentworkflow. Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.broadbean.nl.

Multi-posting vanuit Mimir
Mimir multi-posting levert multipost diensten die volledig geïntegreerd kunnen worden in recruitmentsoftware. Specifieke functie- en branchenamen die op vacaturebanken in gebruik zijn, worden in de recruitmentsoftware getoond en sollicitaties en statistieken komen direct in de recruitmentsoftware binnen. Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.mmimir.nu.


Heeft u na het lezen van bovenstaande nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Vacaturebank-MBO.nl - Nieuwe mbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe mbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-MBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-MBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank