Servicemonteur WTB

Baan gegevens

 • Bedrijf: Nobru Technisch Personeel B.V.
 • Plaats: Veghel
 • Plaatsingsdatum: 20-01-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Ben jij een ervaren monteur die zelfstandig met een goed uitgeruste servicebus op pad wil? Of ben je net klaar met je opleiding en wil je graag van een collega de fijne kneepjes van het vak leren kennen? Voor beide hebben we een vacature! Afhankelijk van jouw kennis en ervaring gaan we bekijken hoe we de functie kunnen invullen.

Vacaturenummer: UD-210106

Als Servicemonteur WTB ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van werktuigbouwkundige installaties. Denk hierbij aan centrale verwarming, luchtverwarming, gas, riolering, water, sanitaire installaties, airconditioning en bedrijfskoeling. Tot jouw taken behoren het voorbereiden van de inbedrijfstelling, het verrichten van metingen en het opsporen en oplossen van storingen. Daarnaast voer je verschillende revisie- en onderhoudswerkzaamheden uit, waaronder kwaliteitsinspecties. Jouw inzet zorgt er voor dat de installaties optimaal functioneren. Je voorziet de gebruikers van instructies en geeft advies als het gaat om verbeteringen. Uiteraard verzorg je de bijbehorende rapportages (inspectie-, service- en opleveringsrapportages). Een mooie functie waarin je terecht komt bij bedrijven in verschillende sectoren.

Gestelde eisen

 •  MBO opleiding richting installatietechniek;
 • in het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te halen;
 • je bent servicegericht, volhardend en stressbestendig;
 • als visitekaartje van het bedrijf beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • in het bezit van een rijbewijs B.

Uren

Meer informatie

 Onze opdrachtgever is gevestigd in Veghel en werkt zowel landelijk als regionaal. Als specialist op het gebied van werktuigbouwkundige installaties worden er totaaloplossingen geboden. Vanaf ontwerp tot en met realisatie, service en onderhoud. Klanten zijn vooral actief in de sectoren utiliteit en industrie, maar ook gezondheidszorg, onderwijs en woningbouw.

Wat bieden we?

Je komt te werken in een informeel bedrijf met een prettige werksfeer. Een vaste baan, waarbij je direct in dienst van onze opdrachtgever komt. Een passend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de mogelijkheid om met het bedrijf mee te groeien, onder andere door het volgen van opleidingen.

Informatie over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel vindt voor werkzoekenden dé baan of voor bedrijven dé medewerker waar al zo lang naar werd gezocht. Al ruim tien jaar helpt Nobru technici aan een nieuwe werkomgeving en opdrachtgevers aan nieuwe medewerkers....
Lees meer over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel B.V.
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-MBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in MBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in MBO.
 • Allround Installatiemonteur

  Gisteren geplaatst door E&I

  De Installatietechniek is een breed vak. Ben jij even breed inzetbaar? Of heb je ervaring als bijvoorbeeld loodgieter, cv monteur of monteur luchtkanalen, maar wil je je kennis verbreden? In deze brede vacature ga je aan de slag bij een totaalinstallateur regio Rotterdam en verschillende takken van de installatietechniek oppakken. Als een soort van vliegende keeper van de installatietechniek zullen je werkzaamheden zullen bestaan uit:Het plaatsen en onderhoud van...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Junior servicemonteur Installatietechniek

  Gisteren geplaatst door Effect Personeelsdiensten

  Hoe ideaal is dat? Je kunt direct vanuit je huis rechtstreeks naar je eerste adres. Je krijgt van je nieuwe werkgever namelijk een eigen volledig ingerichte werk-bus! Het contact dat je met de klanten hebt, maakt jouw functie als junior service monteur tot een veelzijdige functie.Met jouw technische inzicht verhelp jij al snel het probleem van de cv-ketel, airco's of wasmachines. Je voert een extra check uit om er zeker van te zijn dat alles goed werkt en de klant niet voor verassingen...

  Stad Vacaturebank
 • ZZP Installatiemonteur

  Gisteren geplaatst door Effect Personeelsdiensten

  Jij bent ervaren genoeg om zelfstandig naar de klussen te gaan. Op deze klussen ga je werkzaamheden tegen komen als:Het signaleren en oplossen van problemen in verschillende installaties;Het stellen van diagnoses;Het installeren aan de hand van een technische tekeningJe voert deze werkzaamheden zelfstandig uit. Ook kan het voorkomen dat je mee gaat met een specialisten team voor een andere klus. De functie is uitdagend, je hoeft je dus niet te vervelen.

  Stad Vacaturebank
 • Toezichthouder Civiel

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Als Toezichthouder Civiel houd je je bezig civieltechnische projecten op het gebied van reconstructie of bouw- woonrijp maken. Hier ga je toezicht houden op de uitvoering van RAW-bestekken en UAV-GC-contracten en werk je nauw samen binnen verschillende projectgroepen bij het vormgeven van de bestekken/contractstukken voor de uitvoering. Gedurende de uitvoering ben je de rechterhand van de projectleider. Je monitort en bewaakt voortgang, planning, veiligheid en de kwaliteit van de...

  Stad Vacaturebank
 • Logistiek medewerker

  Gisteren geplaatst door Effect Personeelsdiensten

  Als logistiek medewerker houd jij je dagelijks bezig met het:Runnen van het magazijnBewaken van het voorraadbeheerKlaar zetten van ordersHet wegpakken van binnenkomende goederenCommuniceren/plannen met de werkvoorbereidingEen uitdagende en afwisselenden functie waarin jij je nooit verveelt!

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-MBO.nl - Nieuwe mbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe mbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-MBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-MBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank