Teamleider Service en Onderhoud

Baan gegevens

 • Bedrijf: Orly & Endevoets
 • Plaats: Den Bosch
 • Plaatsingsdatum: 07-05-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


Een dag uit het leven van…
Zo, 8.00 uur op de zaak. Jij wrijft je handen warm en hebt zin in deze dag. Want elke dag is compleet anders dan de vorige. Maar nooit minder leuk. De collega’s uit jouw teams weten precies waar ze heen moeten vandaag, want dat heb je twee dagen geleden uitgebreid besproken. Dus eerst even een bakkie koffie en dan is de mail aan de beurt en wikkel je de eindafrekeningen op basis van nacalculatie van de afgelopen werken af. Je maakt nog een aantal prijsopgaven van nieuwe aanvragen en zorgt dat deze zo snel mogelijk weer naar de opdrachtgever gaan. En dan is het alweer tijd voor het wekelijkse begrotingsoverleg, waarin je met Berrie (je leidinggevende) de komende werken doorloopt en plant.

Je belt de opdrachtgevers en collega’s die je tijdens je overleg gemist hebt, meteen terug en stapt vervolgens met je ipad onder de arm, jouw auto in voor een aantal opnames. Die verwerk je meteen op je ipad. Heerlijk! Geen dubbel werk, meteen digitaal. Hier houd je van. Efficiënt werken en door naar het volgende. Je rijdt even naar een bewoner die een paar keer heeft gebeld. Je laat graag even je gezicht zien, zodat deze bewoner weet dat je zijn berichtjes ontvangen hebt en oppakt. Oprechte aandacht voor bewoners gaat bij jou vanzelf, omdat je het oprecht leuk vindt.

Je drinkt je koffie met je collega als je daar toch even een bezoekje aan brengt. Je ziet dat je collega best wat hulp kan gebruiken, dus handen uit de mouwen en even meehelpen. Vervolgens noteer je wat je signaleert en keert weer naar kantoor. Daar staat nog een overleg op de agenda en je hebt nog het een en ander voor te bereiden voor morgen. Dus eerst even het magazijn in om bij Marco je bestellingen door te geven. De tijd vliegt. Het is hollen en weinig stilstaan. Daar houd je juist van. Jij zit echt op je plek hier bij Orly & Endevoets.

Dus
• Verantwoordelijk voor dagelijks onderhoud van projecten van diverse opdrachtgevers
• Je stuurt 2 of 3 teams, totaal 6 medewerkers. Grote kans dat het aantal teams snel meer wordt.
• Je bent een communicatietalent want jij staat midden in het proces en hebt contact met alle partijen in- en externe partijen (denk aan bewoners, opdrachtgevers, collega’s. Dus het juiste zeggen, op het juiste moment, tegen de juiste mensen is jou wel toevertrouwd.
• Opnames doen
• Planningen maken
• Prijsindicaties en nacalculaties maken
• Je teamleden hun werk veilig laten uitvoeren en voorzien van de juiste materialen

Gestelde eisen

 
Wij vragen
Wij zoeken eigenlijk een gezellige, spontane en actieve collega die met zijn/haar poten in de klei staat en dus van aanpakken weet. Het is een echte doeners- en aanpakkersfunctie. Je bent de hele dag in de weer, aan het organiseren en communiceren. Je wil vooruit en niet achter de feiten aan lopen. Jij snapt dus als geen ander de taal te spreken van degene die je tegenover je hebt. Je hebt je technische kennis kei hard nodig, maar ook je humor en je talent om je collega’s hun werk met plezier te laten doen en vooruit te komen als team. Samen gedreven om elke dag weer het maximale resultaat te behalen (en liever nog een beetje meer

Uren

Meer informatie

 
Wij bieden
..een super leuke baan in het team dat in de kern van het bedrijf opereert.
• Marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Aandacht voor ontwikkeling en opleiding;
• Ambitieus en groeiend familiebedrijf;
• Auto, tablet en telefoon van de zaak;
• Zelf je tijd indelen waarbij je ongeveer 50% buiten en 50% binnen bent.

En natuurlijk
• Pensioen
• 30 vakantiedagen. Én vrij met carnaval ;-)
• Een auto, telefoon, ipad of laptop van de zaak
• Een goede bouw CAO
• Gezellig collega’s, een goede kop koffie en een goed gevulde fruitschaal

Informatie over Orly & Endevoets

Orly & Endevoets is gespecialiseerd in renovatie, restauratie en onderhoud van de buitenschil, en biedt een zeer compleet pakket aan gevelwerkzaamheden. Buitengewoon onderhoud, dat is waar wij voor staan en voor gaan. Buitengewoon, omdat het onze missie is iedere dag iets toe te voegen aan het resultaat van die dag. Bij alles wat wij doen, streven we ernaar verwachtingen van klanten, relaties en bewoners te overtreffen.

Orly & Endevoets Groep bestaat uit Orly & Endevoets (gespecialiseerd in gevelwerkzaamheden), Isolayer, Isolatie Company (beide gespecialiseerd in isolatie van spouw, dak en vloer) en Orly & Endevoets Steigerbouw. Orly & Endevoets is in 1995 opgericht en is sindsdien uitgegroeid van een klein bedrijf tot een professionele vastgoedpartner met ruim 80 medewerkers.

Orly & Endevoets
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-MBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in MBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in MBO.
 • Eerste Monteur Elektrotechniek

  Vandaag geplaatst door E&I

  Wij zijn op zoek naar een Eerste Monteur Elektrotechniek die klaar is voor een nieuwe uitdaging! Ben jij dat? In deze afwisselende en verantwoordelijke baan ga jij onder andere aan de slag met: Checken van materiaal, onderdelen, gereedschap en tekeningen;Jij leert assistent en leerling monteurs en de fijne kneepjes van het vak;Monteren, uitbreiden, samenstellen en repareren van installaties binnen de utiliteit en nieuwbouw;Werken met licht- en krachtinstallaties;Uitvoeren van preventief en...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Calculator Elektrotechniek

  Vandaag geplaatst door E&I

  Wij zijn op zoek naar een Calculator Elektrotechniek met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en passie voor het vak! De werkzaamheden bestaan onder andere uit het ontwerpen en berekenen van elektrotechnische gebouwinstallaties, maar je gaat ook aan de slag met:Zelfstandig ontwerpen, berekenen en eventueel tekenen van installaties voor projecten;Plannen en zelfstandig voorbereiden van eigen werkzaamheden;Het voorbereiden van de werkzaamheden van de tekenaar en monteurs op de...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • TIG Lasser

  Vandaag geplaatst door WTB

  Als TIG-Lasser maak je deel uit van een ambitieuze en snelgroeiende organisatie in omgeving Rotterdam. Deze organisatie is gespecialiseerd in het controleren van de gehele productieketen, inclusief de logistieke processen. Als TIG-Lasser kom je terecht in een dynamisch en flexibel team met een gezellige werksfeer. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en onderhouden van je eigen werkplaats. Als TIG-lasser verricht je de volgende werkzaamheden:Lassen en plaatwerken van dunwandig...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Assistent Elektromonteur

  Vandaag geplaatst door E&I

  Direct een goede start maken op de arbeidsmarkt? Ga dan aan de slag als Assistent Elektromonteur. Binnen deze functie leer jij de fijne kneepjes van het vak als Elektromonteur. Wil jij jezelf doorontwikkelen tot volwaardig Elektromonteur? Samen met een eerste monteur ga jij aan de slag met: Het hangen van kabelgoten en het trekken van draden en kabels;Het monteren van verdeelpunten met zowel sterk- als zwakstroom;Dit werk voer je uit binnen de utiliteit en/ of woningbouw (zowel in de...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Junior Werkvoorbereider WTB

  Vandaag geplaatst door WTB

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Junior Werkvoorbereider WTB! Ben jij gemotiveerd en wil jij de een eerste stap maken in je loopbaan als Junior Werkvoorbereider WTB? Ben je daarnaast goed in het schakelen tussen klanten en werknemers? Lees dan snel verder! In de functie ben je verantwoordelijk voor:Aanvragen en controleren van offertes;Voeren van verkoopgesprekken;Als Junior Werkvoorbereider WTB voer je calculatie werkzaamheden uit;Schakelen tussen werknemers en klanten.

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

Vacaturebank-MBO.nl - Nieuwe mbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe mbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-MBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-MBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank