Chef Monteur WTB

Baan gegevens

 • Bedrijf: ITN Installatietechniek
 • Plaats: Ede Gld
 • Plaatsingsdatum: 10-09-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Werken bij ITN.
Wat kun je verwachten als nieuwe collega bij ons?


Wij als directie (Erik, Michiel en Wilco) vinden het belangrijk om goed werkgeverschap te bieden. Onze 130 medewerkers zijn werkzaam binnen een middelgroot van oorsprong familiebedrijf. Een cultuur waarin medewerkers voor elkaar klaarstaan, korte lijnen zijn en een goede werksfeer hangt. Dankzij onze duidelijke focus zijn wij al jaren een gezond en winstgevend bedrijf. Wij belonen en waarderen onze medewerkers en bieden volop opleidingsmogelijkheden aan. Naast het harde werken is er uiteraard ook tijd voor ontspanning met elkaar. We sluiten de week op vrijdag altijd af in de bar onder het genot van een drankje en hapje. Hiernaast ondernemen wij ook andere activiteiten met elkaar waar partner/kinderen ook bij betrokken worden. We zijn tenslotte één familie!

CHEF MONTEUR WTB

Vind jij het een uitdaging om met deadlines te werken en neem je ook graag de leiding van gave projecten? Dan is de functie van Chef Monteur WTB echt wat voor jou!

De functie.
Je bent als chef monteur samen met je projectteam verantwoordelijk voor de uitvoering van uitdagende werktuigbouwkundige utiliteitsprojecten. Je krijgt de vrijheid om je team op jouw eigen manier aan te sturen en zo weet je iedere dag je collega’s te motiveren om de verwachtingen van de klant waar te kunnen maken.

Je bent het eerste aanspreekpunt op de bouw. Je communiceert met de opdrachtgever en alle andere betrokkenen over de voortgang van het project. Naast alle uitvoerende werkzaamheden zorg je ervoor dat alle projectgegevens geregistreerd en vastgelegd worden.

Gestelde eisen

Dit neem je mee.

 • Je bent in het bezit van een afgeronde MBO opleiding richting Installatietechniek/Werktuigbouwkunde op niveau 4;
 • Enige jaren ervaring als leidinggevend monteur is wenselijk;
 • Ervaring met grote projecten in de utiliteitsbouw;
 • Leidinggevende ervaring;
 • Je kunt je vinden in onze kernwaarden
 
Dit kan ITN jou bieden.

Bij ITN vinden wij het belangrijk om goed werkgeverschap te bieden. Naast een uitstekend salaris en sec. arbeidsvoorwaarden kom je te werken bij een middelgroot van oorsprong familiebedrijf. Een cultuur waarin medewerkers voor elkaar klaarstaan en korte lijnen zijn. Dankzij onze duidelijke focus zijn wij al jaren een gezond en winstgevend bedrijf. ITN heeft oog voor persoonlijke ontwikkeling en verder zijn er voldoende opleidingsmogelijkheden. Naast het harde werken is er ook tijd voor ontspanning. De vrijdagmiddagborrel, de jaarlijkse BBQ, het Sinterklaasfeest, Kick-off feest en nog veel en veel meer!

Hieronder onze arbeidsvoorwaarden:
 • Uitstekend salaris conform CAO afhankelijk van leeftijd/ervaring
 • 38 vrije dagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband;
 • Pensioenregeling;
 • Bedrijfsfitnessregeling;
 • Winstuitkering (afhankelijke).

Uren

40

Meer informatie

 
Sluit jij je ook aan bij onze familie? Solliciteer dan direct via frank.pieters@itn.nl.

Wil je eerst meer weten over deze vacature? Kom gerust eens sfeerproeven!

Je kunt onze Corporate Recruiter Frank bereiken op telefoonnummer: 06-51306674 (appen mag ook). Frank is ook s ’avonds en in het weekend bereikbaar voor al je vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

Informatie over ITN Installatietechniek

ITN Installatietechniek in Ede is een veelzijdig installatiebedrijf dat elektrotechniek, klimaattechniek en technisch beheer biedt. Door toepassing van innovatieve technieken creëren we een aangename werk en-leefomgeving. Waar mogelijk kiezen we voor duurzame oplossingen die vriendelijk zijn voor mens en milieu.

Onze werkwijze? We geloven in persoonlijk zakendoen. Als opdrachtgever heeft u één aanspreekpunt voor al uw vragen en wensen. Onze 130 technische specialisten hebben hart voor hun vak en oog voor u als opdrachtgever. Techniek heeft bij ITN een menselijk gezicht.

De huidige tijd vraagt om nieuwe technische oplossingen om een antwoord te geven op ontwikkelingen zoals vergrijzing, digitalisering en de transitie naar nieuwe energiebronnen. ITN heeft deze antwoorden en installeert dagelijkse innovatieve systemen op het gebied van energie, veiligheid en comfort.

ITN Installatietechniek
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-MBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in MBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in MBO.
 • Monteur Tools & Welding

  Vandaag geplaatst door WTB

  Ben jij een handige sleutelaar met mechanische kennis in huis? Zie jij jezelf werken op een gave industriële werkplaats? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar jij iedere dag aan ander gereedschap werkt? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een zeer gewaardeerde relatie ben ik op zoek naar een monteur voor de tools & welding! De organisatie houdt zich bezig met het industriële verhuurmaterieel door geheel Europa. Hierin zijn zij actief op verschillende soorten branches zoals de...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Service Monteur

  Vandaag geplaatst door WTB

  Gaat jou technisch hart sneller kloppen bij het gereed maken van elektrisch gereedschap tot aan groot rollend materieel? Ben jij op zoek naar een service functie waarin geen dag hetzelfde is? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een erg goede relatie ben ik op zoek naar een Service monteur van kleine tot grote machines! De organisatie houdt zich bezig met het industriële verhuurmaterieel door geheel Europa. Hierin zijn zij actief op verschillende soorten branches zoals de bouwsector, industrie,...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Monteur Koeltechniek

  Vandaag geplaatst door WTB

  Ben jij momenteel op zoek naar een gave uitdaging als HVAC Monteur binnen een organisatie waarin groeipotentie, vakkundigheid en diversiteit voorop staan? Ben jij het visitekaartje en straal jij de verantwoordelijkheid uit in een dagelijkse functie? Dan zijn wij direct op zoek naar jou! Voor een sterke relatie van ons ben ik op zoek naar een HVAC Monteur voor zowel in de service. Haal jij energie uit om installaties en machines kwalitatief te onderhouden? Samen met jouw collega's krijg jij...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Dieselmonteur

  Vandaag geplaatst door WTB

  Gaat jou technisch hart sneller kloppen bij het gereed maken van elektrisch gereedschap tot aan groot rollend materieel? Ben jij op zoek naar een service functie waarin geen dag hetzelfde is? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een erg goede relatie ben ik op zoek naar een Service monteur van kleine tot grote machines! De organisatie houdt zich bezig met het industriële verhuurmaterieel door geheel Europa. Hierin zijn zij actief op verschillende soorten branches zoals de bouwsector, industrie,...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Installatiemonteur

  Vandaag geplaatst door E&I

  Wij zijn op zoek naar een zelfstandige installatiemonteur die op zoek is naar een nieuwe technische uitdaging. Als Installatiemonteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aanleggen van onder andere de volgende installaties:Het aanleggen van gas-, water- en rioolleidingenMonteren en in bedrijf stellen van cv-ketels Het aanleggen van rookgas- en ventilatiekanalen (Af)monteren van sanitaire installaties

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

Vacaturebank-MBO.nl - Nieuwe mbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe mbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-MBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-MBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank