Senior medewerker zorgadministratie

Baan gegevens

 • Bedrijf: CuraMare
 • Plaats: Dirksland
 • Plaatsingsdatum: 29-04-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Als senior medewerker zorgadministratie ben je verantwoordelijk voor het controleren en factureren van geleverde zorg. Je focus ligt op het verzamelen van relevante medische gegevens ten behoeve van de Landelijke Basisregistratie Zorg (LBZ). Je draagt zorg voor het interpreteren, classificeren en coderen van diagnoses bij patiënten tijdens een klinische opname of observatie. Deze gegevens worden ingevoerd in de LBZ-registratiemodule in het Elektronisch Patiëntendossier (EPD). Je bent tevens betrokken bij de aanlevering, verwerking en controle van externe rapportages, waaronder het LBZ-medisch.

Je signaleert eventuele onvolkomenheden in de registratie van de zorg en maakt voorstellen om fouten bij codering te voorkomen én de kwaliteit hiervan te verbeteren. Je weet hoe je de ICD-10 moet toepassen in de registratie of bent bereid hierover bij te leren.

Je neemt deel aan interne en externe werkgroepen binnen het eigen vakgebied en denkt mee om de processen, daar waar mogelijk, verder te automatiseren en robotiseren zodra er nieuwe mogelijkheden ontwikkeld zijn. Je vindt het leuk om je te blijven ontwikkelen binnen het vakgebied door middel van bijscholing. Daarnaast is er ruimte om je te ontwikkelen binnen de zorgadministratie!

Jij

 • beschikt over een afgeronde MBO+ of HBO opleiding.
 • hebt bij voorkeur de opleiding tot medisch codeur voltooid (ICD-10) of bent bereid deze te volgen (duur van de opleiding is ongeveer 4 maanden).
 • bent communicatief vaardig, een teamspeler en weet structuur in je werkzaamheden te behouden.
 • bent stressbestendig en weet met tijdsdruk, vooral tijdens de jaarafsluiting, om te gaan.
 • ziet innovatie als een manier om kwaliteit te verbeteren, je denkt graag mee in bestaande werkwijzen en procedures en doet voorstellen tot verbetering hiervan.
 • hebt affiniteit met geautomatiseerde systemen en bezit de vaardigheden tot snel en adequaat werken met automatiseringspakketten.

Gestelde eisen

Wij

 • bieden een contract voor in eerste instantie een jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract.
 • bieden een fijne en informele werksfeer.
 • bieden een salaris in FG 40 en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
 • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).
Heb je vragen?

Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Loes van Langen, hoofd zorgadministratie, via telefoonnummer 06-41225883.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 6 mei 2021.

Waar kom je te werken?

CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

 

Uren

36

Salaris

FG 40

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-MBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in MBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in MBO.
 • Intercedent bij FlevoDirect Zeewolde

  Vandaag geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Donderdagochtend 8.20 uur: je stapt ons uitzendbureau in Zeewolde binnen en begroet enthousiast jouw 5 collega’s. ‘Iemand koffie?’ vraag je, terwijl je afkoerst naar het Nespresso-apparaat voor een kop heerlijke koffie. Even later zit jij achter je beeldscherm, opent de mailbox en maakt een dagplanning. Totdat… de klant belt met een spoedaanvraag: ze staan te springen om een productiemedewerker die dezelfde dag nog kan starten. Je gooit je planning op de schop en gaat direct aan de slag,...

  Stad Vacaturebank
 • Medewerker commercieel binnendienst

  Vandaag geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Als medewerker commercieel binnendienst is geen dag hetzelfde. Je bent iemand die van alles doet en bijhoudt en de afwisseling van dit werk erg leuk vindt. Dit bedrijf is internationaal aan het werk en daarom is het belangrijk dat je Nederlands en Engels spreekt. Duits en Frans zijn een pré. Je houdt je bezig met orders verwerken en je regelt het transport. Hier komen dingen bij kijken zoals transportdocumentatie. Goede communicatie is hierin dan ook erg belangrijk.Veder stuur je de...

  Stad Vacaturebank
 • Aangiftemedewerker

  Vandaag geplaatst door Bollard Accountants & Belastingadviseurs

  Bollard Accountants & Belastingadviseurs is een accountants- en belastingadvieskantoor dat gelooft in de eigen kracht van haar medewerkers. Waarbij er ruimte is voor thuiswerken, flexibele werktijden en het inplannen van eigen werkzaamheden. Hiermee creëren we een balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. De bedrijfscultuur is informeel, de wijze van communiceren is direct en de besluitvormingslijnen zijn kort. Wij zijn een hecht team met een zeer hoge mate van collegialiteit,...

  Stad Vacaturebank
 • Secretaresse

  Vandaag geplaatst door CAOP

  Het CAOP is op zoek naar een ervaren en enthousiaste secretaresse. Ben jij een echte spin in het web? Solliciteer dan direct!CAOP heeft voor haar locatie in Den Haag een vacature voor eenSecretaresse32 uurHet CAOP is op zoek naar een ervaren en enthousiaste secretaresse! Ben jij een echte spin in het web? Kun je snel schakelen en ben je een ster in plannen en organiseren? Vind je het leuk om voor diverse opdrachtgevers tegelijk te werken? Kom dan ons team versterken!TeamJe maakt deel uit van...

  Stad Vacaturebank
 • Service Planner

  Vandaag geplaatst door E&I

  Heb jij ervaring als Service Planner binnen de installatietechniek en ben jij toe aan een vervolgstap in jouw carrière? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij namelijk ter uitbreiding van het team op zoek naar een ervaren Service Planner. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:Telefonisch storingen aannemen;Inplannen en aansturen van de servicemonteurs;Ad-hoc planning bij spoedmeldingen;Contact onderhouden met klanten over de gemelde...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

Vacaturebank-MBO.nl - Nieuwe mbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe mbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-MBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-MBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank