Verpleegkundige voor de afdeling chirurgie/oncologie

Baan gegevens

 • Bedrijf: CuraMare
 • Plaats: Dirksland
 • Plaatsingsdatum: 13-02-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

CuraMare biedt als grootste werkgever in de regio werk aan ruim 2.400 professionals. Samen spannen wij ons in om onze cliënten en patiënten de best mogelijke zorg te bieden op Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten en omliggende gebieden. Voor de afdeling chirurgie/oncologie zijn wij per 1 juli 2018 op zoek naar een: Verpleegkundige Het betreft een dienstverband van 32 tot 36 uur (88,89% tot 100%) gemiddeld per week voor bepaalde tijd ter vervanging van zwangerschapsverlof. Functie-inhoud  plannen, uitvoeren en evalueren van patiëntenzorg;  informeren van patiënten en hun relaties;  begeleiden van leerlingen en stagiaires;  deelname aan kwaliteit verbeterende werkgroepen. De salariëring (FG 45) en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Daarnaast kent CuraMare een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere een collectieve ziektekostenverzekering en een Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden.

Gestelde eisen

Functie-eisen  MBO/HBO verpleegkunde;  aantal jaar ervaring op een chirurgische en/of een oncologische afdeling is een pré;  affiniteit met de patiëntencategorie;  professionele en klantvriendelijke opstelling;  flexibiliteit;  zelfstandig, doortastend en stressbestendig;  wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Gelet op de grondslag van onze instelling wordt van kandidaten gevraagd onze protestants-christelijke identiteit te respecteren en een positieve bijdrage te leveren aan de instandhouding van onze cultuur.

Uren

32 tot 36 uur

Salaris

FG45

Meer informatie

Informatie Nadere informatie wordt u graag verstrekt door mevrouw J.P.J. Mackloet, afdelingshoofd, telefoonnummer (0187) 60 74 02. Sollicitatie Uw schriftelijke sollicitatie kunt u vóór 2 maart 2018 richten aan de dienst P,O&O van CuraMare onder vermelding van vacature VWB1817. Bij voorkeur per e-mail: po&o@curamare.nl of per post: Postbus 153, 3240 AD Middelharnis. Interne werving

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-MBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in MBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in MBO.
 • Verzorgende IG Extramuraal

  Eergisteren geplaatst door Matchpartner

  Weet jij als Verzorgende IG als geen ander wat jouw cliënt nodig heeft en vind jij het belangrijk dat jouw cliënten zo lang mogelijk thuis, in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen?Dan is dit misschien De vacature voor jou!Voor een opdrachtgever in de regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG Extramuraalvoor 20-24 uur per week.In deze functie is het belangrijk dat je alert bent en verder kijkt dan alleen de dagelijkse werkzaamheden.Je bent o.a. verantwoordelijk voor;het...

  Stad Vacaturebank
 • Helpende plus in Arnhem

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor een woon- en zorghuis in Arnhem zoeken we per direct flexibele helpende/verzorgenden. Het is een functie waarbij je zelfstandig moet kunnen werken. Het gaat om nacht, dag en avonddiensten. Tijdens de nachtdiensten is er altijd een achterwacht aanwezig in het appartement onder de woonvorm. Als helpende draag je bij aan de dagelijkse zorg en begeleiding van de bewoners. Hierbij ga je uit van hun persoonlijke zorgplan. De werkzaamheden kunnen bestaan uit: het huishouden, de persoonlijke...

  Stad Vacaturebank
 • Verzorgende IG PG/Somatiek

  Eergisteren geplaatst door Samen in de Zorg

  Uitvoeren van ADL-taken;Verantwoordelijk voor de verzorging, ondersteuning en begeleiding van cliënten;Uitvoeren van  verpleegtechnische handelingen;Het leveren van een bijdrage aan het opstellen van het zorgplan en het tijdig bijstellen hiervan;Deelnemen aan MDO’s;Contactpersoon voor mantelzorgers en overige disciplines.  

  Samen in de Zorg
 • Verpleegkundig Coach

  Eergisteren geplaatst door Samen in de Zorg

  Voor deze functie zijn we op zoek naar een Verpleegkundige die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je gaat een team meenemen in het verbeteren van de zorgprocessen binnen de afdeling. In het team zijn aandachtsvelders aangewezen die je stimuleert en motiveert in het aandachtsveld dat zij hebben. Je kijkt mee met je collega's bij het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en durft hierin verbeteringen aan te dragen. 

  Samen in de Zorg
 • Verpleegkundige Revalidatie

  Eergisteren geplaatst door Samen in de Zorg

  Je maakt deel uit van een hoogopgeleid team van verpleegkundigen. Je werkt volgens protocollen en je gaat samen met het team de kwaliteit van de zorg aanscherpen en ontwikkelen. Je gaat de huidige standaard analyseren en samen met je team kijken waar ruimte is voor verbetering. Je krijgt in deze functie de vrijheid om projecten te initiëren en om deel te nemen aan deze projecten.  

  Samen in de Zorg

Vacaturebank-MBO.nl - Nieuwe mbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe mbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-MBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-MBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank