Netwerkbeheerder

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 05-08-2022
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Natuurlijk kun jij met jouw uitgebreide kennis en ervaring op netwerkgebied ervoor zorgen dat alles up and running blijft. Maar als het gaat om dedicated netwerken, waarbij elke change grote impact kan hebben op (core) networks en diensten voor aansprekende klanten, blijf je dan ook nog te allen tijde rustig en in control? Dan ben ik op zoek naar jou voor deze mooie rol bij een van de grootste telecombedrijven in de buurt van Den Haag.

Als Netwerkbeheerder ben je onderdeel van het Transportteam: beheren van netwerk tussen de 4 main locaties van deze dienstverlener en een aantal dedicated netwerken. Voorzichtigheid is geboden want impact is groot op deze netwerken! Je komt te werken in het 'Fixed Core' team samen met ongeveer 75 andere collega's en maakt samen met 4 andere collega's deel uit van het team 'Transport'. Dit team is verantwoordelijk voor de operatie en innovatie van een aantal essentiële core netwerken.

De werkzaamheden bestaan voor het grootste deel uit incident management en change management om de netwerken operationeel te houden. Voor deze netwerk beheer werkzaamheden wordt meer en meer gebruik gemaakt van geautomatiseerde processen. Kennis en ervaring met netwerk automatiseringen is daarom een pré.

De Netwerkbeheerder die we zoeken herkent zich in onderstaand profiel;

 • 5 - 10 jaar werkervaring in soortgelijke rol;
 • Relevante certificeringen (zoals CCNP);
 • Ervaring met Service Provider netwerktechnologieën (MPLS, IPVPN en Optical Transport) is een must;
 • Sterke affiniteit (of ervaring) met programmeren en automatiseren (Python, Robot Framework) bij voorkeur in een netwerkomgeving (Cisco Devnet certificering is een pré);
 • Een pro-actieve, outgoing, leergierige instelling;
 • Engels en Nederlands uitstekend in woord en geschrift;
 • Bereid tot het draaien van waakdiensten (plm 1 keer per 5 weken) en het uitvoeren van changes tijdens service windows (buiten werktijden, vaak 's nachts)

Deze fulltime positie in Den Haag zal in eerste instantie voor 12 maanden zijn, met grote kans op verlenging of overname. Er zal sprake zijn van een flexcontract via Independent Recruiters, waarbij een salaris van tussen 4500 - 5500 bruto per maand zal horen.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

5 - 10 jaar werkervaring in soortgelijke rol; Relevante certificeringen (zoals CCNP); Ervaring met Service Provider netwerktechnologieën (MPLS, IPVPN en Optical Transport) is een must.

Uren

32-40 hours

Salaris

€4500 - €5500 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Natuurlijk kun jij met jouw uitgebreide kennis en ervaring op netwerkgebied ervoor zorgen dat alles up and running blijft. Maar als het gaat om dedicated netwerken, waarbij elke change grote impact kan hebben op (core) networks en diensten voor aansprekende klanten, blijf je dan ook nog te allen tijde rustig en in control? Dan ben ik op zoek naar jou voor deze mooie rol bij een van de grootste telecombedrijven in de buurt van Den Haag.

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-MBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in MBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in MBO.
 • Servicedesk Coördinator

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Als Servicedesk Coördinator beantwoord je alle inkomende (reparatie)verzoeken van de opdrachtgevers via een intern systeem. Je coördineert het gehele proces van het moment dat de ticket binnenkomt tot het moment dat het verzoek is afgehandeld en de ticket is gesloten. Je bent degene die de professionals naar de juiste locatie stuurt, voorzien van de benodigde informatie en materiaal. De ticket wordt gesloten en door naar de volgende.Jij gaat aan de slag als Servicedesk Coördinator en kan...

  Independent Recruiters
 • Customer Support Specialist (Horeca Kassa Systemen)

  Toegevoegd op 16-08-2022 door Independent Recruiters

  In deze functie ben jij de kenner op het gebied van deze systemen en gebruik jij je kennis en kunde zodat horeca zaken moeiteloos kunnen blijven doen waar zij goed in zijn: mensen een onvergetelijke belevenis verzorgen in hun zaak! Als Customer Support Specialist (Point Of Sales) ben jij verantwoordelijk voor:Het bieden van eerstelijnsondersteuning aan de POS klanten;Trainen en begeleiden van medewerkers omtrent POS systemen binnen verschillende horecaorganisaties;Het adviseren in- en...

  Independent Recruiters
 • Netwerkbeheerder Cisco

  Toegevoegd op 16-08-2022 door Independent Recruiters

  Ben jij een ervaren Cisco specialist en draai jij je hand niet om voor het oplossen van 3e-lijns problemen? En ben jij gedreven, flexibel en proactief? Dan kom ik graag in contact met jou voor deze gave positie als Netwerkbeheerder Cisco in Amsterdam!In deze positie zal je werken voor een IT dienstverlener in Amsterdam waarvoor je ingezet gaat worden op langdurige projecten. In deze projecten zullen je werkzaamheden onder andere bestaan uit:Verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren...

  Independent Recruiters
 • IT Service & Support Specialist - Tijdelijk

  Toegevoegd op 16-08-2022 door Independent Recruiters

  Ben jij de skilled Service & Support Specialist met een aantal jaren ervaring? Ben jij gedreven, service gericht en een echte team player? Dan is deze opdracht van initieel 6 maanden als Service & Support Specialist in Amsterdam jouw volgende uitdaging!Als IT Service & Support specialist zal je voor initieel 6 maanden voor een innovatief logistiek bedrijf in Amsterdam werken. In deze positie ben je verantwoordelijk voor het leveren van onsite & remote tech support aan je...

  Independent Recruiters
 • Business Development Specialist

  Toegevoegd op 15-08-2022 door Independent Recruiters

  Het carrièrepad van de BDR zal zich ontwikkelen tot het managen en closen van new business deals (Inside sales Executive) en betrokken zijn bij cross-en upsell opportunities. Wat zijn daarnaast jouw verantwoordelijkheden?Adviseren van prospects/klanten over de producten/diensten van WoodWingKwalificeren van inbound leads gegenereerd door bijvoorbeeld marketing (circa 70% warm)Genereren van nieuwe leads via outbound activiteiten, en op basis van target verticals (circa 30% lauw)Samenwerken...

  Independent Recruiters

Vacaturebank-MBO.nl - Nieuwe mbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe mbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-MBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-MBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank