DevOps Engineer - Tijdelijk

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Groningen
 • Plaatsingsdatum: 05-08-2022
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

In deze positie als DevOps Engineer zal je 36 uur per week werkzaam zijn binnen het hypervisor team. Dit bestaat uit mede DevOps Engineers en VMware specialisten. De verwachting is dat je 1 a 2 dagen op kantoor in Groningen zal werken. Binnen dit team ga je werken aan een security compliancy framework die moet worden ontworpen binnen hun private cloud domain die wordt gebruikt voor hun VMware IaaS dienstverlening.

Daarbij zal je voornamelijk focusen op het automatiseren van reporting over security compliancy. Daarnaast ga je ervoor zorgen dat zoveel mogelijk van het framework geautomatiseerd wordt om zo de dienstverlening voor zowel interne als externe klanten te verbeteren binnen deze afdeling. Hierbij ga je dus een framework uitdenken, implementeren en documenteren. Je zet de reporting van de compliancy op en je zal kennis delen met mede collega's binnen dit project.

Voor deze positie als DevOps Engineer ben je proactief, gedreven en een expert op het gebied van security en compliancy. Daarnaast zien we graag:

 • Aantal jaren relevante ervaring in een soortgelijk positie;
 • Kennis en werkervaring met Powershell & automation;
 • Kennis en werkervaring met Ansible, Ansible Tower & AWX;
 • Kennis en werkervaring met VMware infrastructuur is pré;

Een mooie fulltime opdracht van 4 maanden in Groningen. Voor ZZP ligt het tarief tussen de 75 en 85 euro per uur. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid de opdracht via een flexcontract uit te voeren, met een daarbij horend aantrekkelijk maandsalaris.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Aantal jaren relevante ervaring in een soortgelijk positie; Kennis en werkervaring met Powershell & automation; Kennis en werkervaring met Ansible, Ansible Tower & AWX.

Uren

32-40 hours

Salaris

€75 - €85 per uur

Informatie over Independent Recruiters

Ben jij de expert op het gebied van automatisering & security binnen IT? Daar waar anderen tevreden zijn, ben jij degene die de extra stap zet? En heb je ervaring met powershell en Ansible? Dan zoek ik jou voor deze tijdelijke positie van 4 maanden als DevOps Engineer voor één van de grootste IT dienstverleners in Nederland!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-MBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in MBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in MBO.
 • Servicedesk Coördinator

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Als Servicedesk Coördinator beantwoord je alle inkomende (reparatie)verzoeken van de opdrachtgevers via een intern systeem. Je coördineert het gehele proces van het moment dat de ticket binnenkomt tot het moment dat het verzoek is afgehandeld en de ticket is gesloten. Je bent degene die de professionals naar de juiste locatie stuurt, voorzien van de benodigde informatie en materiaal. De ticket wordt gesloten en door naar de volgende.Jij gaat aan de slag als Servicedesk Coördinator en kan...

  Independent Recruiters
 • Customer Support Specialist (Horeca Kassa Systemen)

  Toegevoegd op 16-08-2022 door Independent Recruiters

  In deze functie ben jij de kenner op het gebied van deze systemen en gebruik jij je kennis en kunde zodat horeca zaken moeiteloos kunnen blijven doen waar zij goed in zijn: mensen een onvergetelijke belevenis verzorgen in hun zaak! Als Customer Support Specialist (Point Of Sales) ben jij verantwoordelijk voor:Het bieden van eerstelijnsondersteuning aan de POS klanten;Trainen en begeleiden van medewerkers omtrent POS systemen binnen verschillende horecaorganisaties;Het adviseren in- en...

  Independent Recruiters
 • Netwerkbeheerder Cisco

  Toegevoegd op 16-08-2022 door Independent Recruiters

  Ben jij een ervaren Cisco specialist en draai jij je hand niet om voor het oplossen van 3e-lijns problemen? En ben jij gedreven, flexibel en proactief? Dan kom ik graag in contact met jou voor deze gave positie als Netwerkbeheerder Cisco in Amsterdam!In deze positie zal je werken voor een IT dienstverlener in Amsterdam waarvoor je ingezet gaat worden op langdurige projecten. In deze projecten zullen je werkzaamheden onder andere bestaan uit:Verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren...

  Independent Recruiters
 • IT Service & Support Specialist - Tijdelijk

  Toegevoegd op 16-08-2022 door Independent Recruiters

  Ben jij de skilled Service & Support Specialist met een aantal jaren ervaring? Ben jij gedreven, service gericht en een echte team player? Dan is deze opdracht van initieel 6 maanden als Service & Support Specialist in Amsterdam jouw volgende uitdaging!Als IT Service & Support specialist zal je voor initieel 6 maanden voor een innovatief logistiek bedrijf in Amsterdam werken. In deze positie ben je verantwoordelijk voor het leveren van onsite & remote tech support aan je...

  Independent Recruiters
 • Business Development Specialist

  Toegevoegd op 15-08-2022 door Independent Recruiters

  Het carrièrepad van de BDR zal zich ontwikkelen tot het managen en closen van new business deals (Inside sales Executive) en betrokken zijn bij cross-en upsell opportunities. Wat zijn daarnaast jouw verantwoordelijkheden?Adviseren van prospects/klanten over de producten/diensten van WoodWingKwalificeren van inbound leads gegenereerd door bijvoorbeeld marketing (circa 70% warm)Genereren van nieuwe leads via outbound activiteiten, en op basis van target verticals (circa 30% lauw)Samenwerken...

  Independent Recruiters

Vacaturebank-MBO.nl - Nieuwe mbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe mbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-MBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-MBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank