Opleidingskundige - UWV

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 05-10-2022
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Voor het UWV zoeken wij een Opleidingskundige. Het tempo ligt hoog en je komt in een complexe omgeving terecht. Dit maakt het een uitdagende en vooral hele interessante baan!

Je maakt onderdeel van het onderdeel Academie bij de afdeling HRM, Communicatie en Academie. De afdeling Academie heeft als doel het ontwerpen van opleidingsprogramma's en leerarrangementen en het ontwikkelen van bijbehorend leermateriaal.

Als Opleidingskundige binnen het UWV heb je een dynamische, afwisselende job met de nodige intellectuele uitdaging. Je werkt samen met betrokken collega's, verschillende afdelingen en systemen met verschillende werkwijzen waarin jij al jouw enthousiasme omtrent verandering kwijt kunt. Jouw rol:

 • Analyseert een aangedragen of gesignaleerd probleem/wens en doet zonodig nader onderzoek.
 • Beschrijft en stelt kaders vast waarbinnen de oplossingsrichting moet worden gezocht en stemt af met de opdrachtgever. Maakt een plan van aanpak.
 • Doet onderzoek en draagt oplossingen aan. Bespreekt advies met de opdrachtgever.
 • Zorgt voor draagvlak en inbedding van de oplossingsrichting.
 • Legt vanuit het eigen vakgebied verbanden en relaties naar andere vakgebieden.
 • Volgt ontwikkelingen binnen het vakgebied t.b.v. de eigen professionaliteit.
 • Vertegenwoordigt de afdeling als specialist op het vakgebied in overlegsituaties.
 • Adviseert het management over de ontwikkeling van nieuw opleidingsbeleid en de bijstelling van bestaand beleid, ontwikkelt en stelt opleidings- en leermateriaal samen.
 • Ontwikkelt, ontwerpt, beheert en toetst methoden en technieken voor het vakgebied opleidingen.
 • Geeft opleidingskundige en didactische ondersteuning aan, bevordert de opleidingskundige deskundigheid van en coacht opleiders.
 • Leidt projecten of neemt deel aan projecten/werkgroepen op grond van opleidingskundige expertise.

Wij zoeken de volgende achtergrond:

 • Afgeronde opleiding Toegepaste Onderwijskunde, Leergang Opleidingskunde of een andere vergelijkbare HBO-opleiding.
 • Je hebt actuele onderwijskundige/opleidingskundige kennis.
 • Je kent ontwikkelmethoden en past deze toe bij ontwerp en ontwikkeling.
 • Je bezit didactische vaardigheden
 • Je hebt begeleidingsvaardigheden (coach).
 • Je staat stevig in je schoenen en hebt de nodige organisatiesensitiviteit.
 • 32 uur beschikbaar.

Het salaris is marktconform en op basis van kennis en ervaring.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Analyseert een aangedragen of gesignaleerd probleem/wens en doet zonodig nader onderzoek. Beschrijft en stelt kaders vast waarbinnen de oplossingsrichting moet worden gezocht.

Uren

32-40 hours

Salaris

€4500 - €5000 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Het personeelsbestand van UWV is een afspiegeling van onze samenleving. Diversiteit staat bij hen hoog in het vaandel. Niet alleen omdat zij iedereen gelijke kansen willen bieden, maar ook om te kunnen leren van verschillende achtergronden. Jouw werk maakt het verschil voor heel veel mensen.
UWV is een organisatie die optimaal gebruik wil maken van een diverse club aan talenten en vermogens op de arbeidsmarkt. Ze kijken niet naar wat iemand niet kan, zij zijn juist geïnteresseerd in wat je wél kan. Zij vinden het belangrijk dat iedereen die bij hen werkt zichzelf is. Want iedereen heeft een unieke achtergrond, persoonlijkheid, perspectief en kwaliteiten. Door onze onderlinge verschillen te herkennen en te waarderen, bereiken we samen op de mooiste manier, de beste resultaten.

Lijkt het jou interessant om dit binnen zo'n dynamische omgeving als het UWV te doen? Ik vertel je graag meer!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-MBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in MBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in MBO.
 • Buitengewoon Opsporingsambtenaar

  Gisteren geplaatst door Maandag® Alkmaar

  Als BOA houdt je je bezig met verschillende, uitdagende werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde zo ben je onder andere bezig met het handhaven van verschillende wet- en regelgeving, houdt je toezicht op de juiste naleving van de APV van de gemeente en treed je op als opsporingsbevoegde tegen overtreding. Als de situatie daar aanleiding toe geeft, maak je processen-verbaal op bij constateringen van overtredingen en maak je zorgmeldingen bij in- of externe partners voor jeugd in de gemeente. Zoals...

  Stad Vacaturebank
 • Regio Vrijwilligers Stichting Babyspullen (remote)

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Wil jij bijdragen aan een goede start voor elk kind? En wil jij nu echt eens een goed gevoel krijgen van werk? Word dan vrijwilliger bij Stichting Babyspullen in Heerhugowaard, Utrecht en/of vanuit huis! Als regiovrijwilliger help je, in jouw eigen regio, om Stichting Babyspullen beter op de kaart te zetten bij bedrijven en instanties. Dit kun je doen op jouw eigen manier dus denk hierbij aan de naamsbekendheid van Stichting Babyspullen vergroten door bijvoorbeeld lokale bedrijven, clubs en...

  Independent Recruiters
 • Teamleider locatie Utrecht

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Voor de versterking van ons enthousiaste vrijwilligersteam zijn wij op zoek naar een:Teamleider, locatie UtrechtAls teamleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een groep vrijwilligers die komen sorteren en vouwen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inwerken en begeleiden van nieuwe vrijwilligers. Andere werkzaamheden zijn het openen en sluiten van de locatie, het ontvangen van bezoekers en neem je deel aan het teamleidersoverleg. Alle zaken mbt de dagelijkse voortgang...

  Independent Recruiters
 • Senior Financieel Medewerker

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  In deze rol ben jij degene die leiding geeft aan de junior financieel medewerker. Jij doet de financiële administratie en stelt rapportages met verschillende KPI's samen. Daarnaast verzorg je samen met het district de voorbereiding van een opstart van de dienstverlening bij nieuwe opdrachtgevers. Wil jij werken bij dit nationaal opererende familiebedrijf? Ben jij klaar voor de volgende stap binnen de schoonmaak branche? Neem dan snel contact op!In deze functie geef je leiding aan een junior...

  Independent Recruiters
 • Financial Controller

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Wil jij de rechterhand van de financieel manager worden binnen een facilitair familiebedrijf? Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor volledigheid en de correcte verwerking van financiële gegevens. Daarnaast maak je financiële rapportages en analyses. Vind jij persoonlijke ontwikkeling belangrijk en ben jij klaar voor de volgende stap? Dan komen wij graag met jou in contact!In deze functie zorg je voor de volledigheid en correcte verwerking van financiële gegevens.Daarnaast word jij...

  Independent Recruiters

Vacaturebank-MBO.nl - Nieuwe mbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe mbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-MBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-MBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank