Vacature expeditie medewerker M/V

Baan gegevens

 • Bedrijf: FRL
 • Plaats: Leeuwarden
 • Plaatsingsdatum: 11-09-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-MBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in MBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in MBO.
 • Word fulltime planner in de afvalbranche in Scheemda

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als fulltime planner zorg jij ervoor dat alle vrachtwagens op tijd de recyclematerialen kunnen verzamelen. Hierbij zorg je ervoor dat ook juiste chauffeur op tijd in de juiste vrachtwagen zit. Is dat gelukt? Mooi. En hoe kan het de volgende keer nóg efficienter? Jij hebt hier oog voor, waardoor alle ritten zo slim mogelijk worden ingepland. Met jou input en creatieve planningsvermogen zorg je ervoor dat de huidige planning in de toekomst nog slimmer ingedeeld...

  Stad Vacaturebank
 • Heftruckchauffeur

  Gisteren geplaatst door Randstad

  Race jij graag rond op de heftruck maar hou jij wel graag de controle in het magazijn? Dan is deze vacature als heftruckchauffeur bij DSV Cargill in Bergen op zoom helemaal voor jou weggelegd!Wat bieden wij?Werk in dagdienst (van 08:00 tot 17:00) Een fulltime baan als heftruckchauffeur waar je op korte termijn kun starten Een salaris van € 11,25 tot €14,24 (vanaf 22 jaar en ouder) De mogelijkheid om een heftruckcertificaat te behalen €0,17 per km rijkostenvergoeding met een max van €10,35 per...

  Randstad
 • Buschauffeur openbaar vervoer, Helmond

  Gisteren geplaatst door Consolid

  Buschauffeur is een prachtig beroep, waarbij veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid komt kijken. Je moet stevig in je schoenen staan en goed inzicht hebben in het verkeer. Via ons kan je zowel fulltime (minimaal 30 uur) als parttime aan de slag. Deze vacature is voor kandidaten woonachtig in (de directe omgeving van) Helmond. Je zal geplaatst worden bij Hermes.Ben je wel in bezit van rijbewijs D maar heb je nog geen code 95? Consolid biedt hier mogelijkheden voor om deze te kunnen halen!

  Stad Vacaturebank
 • Buschauffeur openbaar vervoer, Eindhoven

  Gisteren geplaatst door Consolid

  Buschauffeur is een prachtig beroep, waarbij veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid komt kijken. Je moet stevig in je schoenen staan en goed inzicht hebben in het verkeer. Via ons kan je zowel fulltime (minimaal 30 uur) als parttime aan de slag. Deze vacature is voor kandidaten woonachtig in (de directe omgeving van) Eindhoven. Je zal geplaatst worden bij Hermes.Ben je wel in bezit van rijbewijs D maar heb je nog geen code 95? Consolid biedt hier mogelijkheden voor om deze te kunnen halen!

  Stad Vacaturebank
 • Buschauffeur openbaar vervoer regio Limburg

  Gisteren geplaatst door Consolid

  Buschauffeur is een prachtig beroep, waarbij veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid komt kijken. Je moet stevig in je schoenen staan en goed inzicht hebben in het verkeer. Via ons kan je zowel fulltime als parttime aan de slag. Deze vacature is voor kandidaten woonachtig in Limburg. Ben je wel in bezit van rijbewijs D maar heb je nog geen code 95? Consolid biedt hier mogelijkheden voor om deze te kunnen halen!

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-MBO.nl - Nieuwe mbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe mbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-MBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-MBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank