Apothekersassistent(e)

Baan gegevens

 • Bedrijf: St. Anna Ziekenhuis
 • Plaats: Geldrop
 • Plaatsingsdatum: 08-11-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Ten behoeve van onze poliklinische apotheek, de AnnApotheek, zoeken wij een enthousiaste apothekersassistent(-e).

Wij zoeken een ondernemende apothekersassistent(-e) die met ons de handen ineen willen slaan om de integratie van farmaceutische dienstverlening in de 1ste en 2de lijn tot een succes te maken. Dat het medicatieprofiel van de patiënt binnen het St. Anna Ziekenhuis vaak complex is, is voor jou een uitdaging. Je gebruikt je kennis en ervaring om de patiënt te begeleiden in z’n medicatiegebruik. Dat kan zijn bij opname, bij ontslag of na een polikliniekbezoek. We werken met een herhaalservice en een robot voor medicatie-uitgifte. En wanneer de specialist en de patiënt de voorkeur geven aan thuisbehandeling, zorgen jij en je collega’s ervoor dat het geneesmiddel tijdig thuis geleverd wordt.

Gestelde eisen

Wat breng je mee?
Je bent een MBO-gediplomeerde apothekersassistent(-e). Daarnaast heb je bij voorkeur ervaring opgedaan in een openbare of poliklinische apotheek. Betrokkenheid tonen en klantvriendelijk zijn is voor jou vanzelfsprekend. Je neemt initiatief in het contact maken met patiënten en medewerkers van het ziekenhuis. Je bent flexibel en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

De poliklinische apotheek heeft ruime openingstijden. Daarom zoeken wij een assistent die ook graag in de avonduren en/of in het weekend wil werken.

Wat bieden we je?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en deskundige collega, met passie voor het vak, die beschikbaar is voor 24 - 36 uren gemiddeld per week.

Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen. De functie ingeschaald in salarisschaal 40 (min. € 1821 – max. € 2695 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Uren

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en deskundige collega, met passie voor het vak, die beschikbaar is voor 24 - 36 uren gemiddeld per week.

Salaris

Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen. De functie ingeschaald in salarisschaal 40 (min. € 1821 – max. € 2695 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Meer informatie

Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Roel Kuijpers, afdelingshoofd bedrijfsvoering Apotheek of Jan Pieter Schouten, afdelingshoofd en ziekenhuisapotheker, via telefoonnummer 040-286 4858 of met Hilke Slegers, recruiter AnnaWerkt, telefoonnummer 040-286 4885.

Spreekt de vacature je aan?
Dan nodigen we je van harte uit te reageren vóór 27 november via onderstaande sollicitatiebutton. Je motivatiebrief mag je richten aan Roel Kuijpers.

De sollicitatie gesprekken vinden plaats in de eerste week van december.

Om in dienst te treden bij het St. Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Een E-assessment is onderdeel van deze procedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Informatie over St. Anna Ziekenhuis

De St. Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het St. Anna Ziekenhuis, medisch sportgezondheidscentrum TopSupport en Ananz. Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar......
Lees meer over St. Anna Ziekenhuis

St. Anna Ziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-MBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in MBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in MBO.
 • Verpleegkundige bijzondere ouderen

  Gisteren geplaatst door Maandag® Den Haag

  Voor een opdrachtgever in Rotterdam ben ik op zoek naar een betrokken Verpleegkundige Ouderenzorg die persoonsgerichte zorg biedt aan ouderen met een beperking. Naast het afstemmen van de zorgbehoefte en het zorgplan met zowel de cliënt als hun familie, verricht je ADL-zorg en verpleegkundige handelingen. Wat jou verder bijzonder maakt, is dat je ook zorg draagt voor het leerproces en -traject van stagiairs en/of leerlingen. De organisatie staat voor het ondersteunen van mensen met een...

  Stad Vacaturebank
 • Verpleegkundige

  Gisteren geplaatst door Maandag® Breda

  Als verpleegkundige zal je aan de slag gaan in een kliniek op een revalidatieafdeling, waarbij cliënten verschillende zorgvragen hebben. Je kan denken aan revalidanten met een herseninfarct, dwarslaesie of een amputatie. Samen met een interdisciplinair team wil jij de optimale zorg verlenen aan een revalidant. Revalidanten kunnen werken aan het herstel van functies en het zelfmanagement. Het is voor jou als verpleegkundige de taak om deze personen te begeleiden. Elke activiteit met de patiënt...

  Stad Vacaturebank
 • Nanny in Waalwijk

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Voor onze opdrachtgever, een druk, jong en gezellig gezin, zijn wij op zoek naar een Nanny. Het gezin betaat uit twee ouders en vier kinderen. De kinderen hebben de leeftijd van 3, 5, 7 en 16. De drie jongste kinderen kunnen jouw aandacht en zorg goed gebruiken. Jij bent primair verantwoordelijk voor de verzorging en opvang van de kinderen. De kinderen gaan naar school en hebben een ontwikkelingsvoorsprong. Vandaar zijn wij op zoek naar een Nanny die op een...

  Stad Vacaturebank
 • Verpleegkundige Somatiek

  Gisteren geplaatst door Maandag® Breda

  Maandag® Breda is voor een van haar opdrachtgevers op zoek naar een enthousiaste en vakbekwame verpleegkundige Somatiek die graag aan de slag wil gaan in de regio West- & Midden-Brabant. Als Verpleegkundige Somatiek heb jij een open houding en sta jij altijd voor andere mensen klaar. Jij bent iemand met een zelfstandige werkhouding maar ook iemand die goed kan functioneren binnen een team. Samen met je collega's verpleegkundige werk je binnen een team en ben je verantwoordelijk voor de zorg...

  Stad Vacaturebank
 • Verzorgende IG - Kleinschalig Wonen (PG)

  Gisteren geplaatst door Maandag® Breda

  Kun jij je als Verzorgende IG goed inleven in de situatie van een PG cliënt en heb je aandacht voor hun familie of relaties? Ben jij geheel gericht op het welzijn van de cliënten? Dan is dit jouw droombaan!Als Verzorgende IG ben je werkzaam met de doelgroep PG op een Kleinschalige Woonvoorziening (Kleinschalig Wonen). Onze opdrachtgever heeft diverse kleinschalige woonvoorzieningen. Binnen deze kleinschalige woonvoorzieningen delen een klein aantal bewoners een woning, dit aantal varieert...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-MBO.nl - Nieuwe mbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe mbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-MBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-MBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank