Schoonmaker gebouwen/kantoren

Baan gegevens

 • Bedrijf: Randstad
 • Plaats: Rotterdam
 • Plaatsingsdatum: 24-01-2020
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-MBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in MBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in MBO.
 • Glazenwasser

  Vandaag geplaatst door FlevoDirect Zeewolde

  Je werkdag als medewerker glasbewassing is geen dag hetzelfde. De ene dag werk je aan een groot project en de volgende dag rij je verschillende locaties af om de ramen weer spik en span achter te laten.  In deze functie ben je verantwoordelijk voor de ruiten van panden bij gemeenten en woningcorporaties in en rondom de omgeving Dronten. De startlocatie is in Dronten en vanuit daar ga je samen met je collega’s op pad naar klanten in de regio.Je haalt voldoening uit het leveren van kwaliteit en...

  Stad Vacaturebank
 • Schoonmaakmedewerker Harderwijk

  Vandaag geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Voor één van onze klanten in de schoonmaakbranche zijn wij op zoek naar schoonmaakmedewerker (m/v). Het gaat om het schoonmaken van kantoorruimtes, kantines en toiletten, waarbij je moet o.a. afstoffen, stofzuigen en dweilen. Je wordt ingewerkt door een ervaren medewerker samen. Het gaat om de volgende werkdagen en tijden:* Maandag tot en met vrijdag;* 2 uur per dag, vanaf 16:00 uur;* Nederlandse taal is vereist.

  Stad Vacaturebank
 • Schoonmaak Medewerker Creil

  Vandaag geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Voor een klant zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker in de omgeving van Creil. Je zult je bezig gaan houden met het schoonmaken van een kantoorpand.Het gaat om werkzaamheden op de donderdagavond. Voor 2 uur in totaal .  

  Stad Vacaturebank
 • Schoonmaakmedewerker Zeewolde

  Vandaag geplaatst door FlevoDirect Zeewolde

  Voor één van onze klanten in de schoonmaakbranche zijn wij op zoek naar schoonmaakmedewerker (m/v). Je gaat je bezighouden met het schoonmaken van een bedrijfspand in Zeewolde. Het gaat om het schoonmaken van diverse ruimtes, kantines en toiletten, waarbij je onder andere moet afstoffen, stofzuigen en dweilen. Dit doe je veelal zelfstandig, waardoor het belangrijk is dat je goed zelfstandig en verantwoordelijk te werk kunt gaan.

  Stad Vacaturebank
 • Allround schoonmaakmedewerker

  Vandaag geplaatst door FlevoDirect

  Als allround schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van diverse gebouwen, hoofdzakelijk de binnenkant. Periodiek wordt ook de buitenkant en de grote schoonmaak gedaan. Het is hierbij belangrijk dat je nauwkeurig te werk gaat en het gehele schoonmaakstappenplan doorloopt. Denk hierbij vooral aan stofzuigen, schoonmaken meubilair en dweilen. Vaak werk je samen met een andere collega. Het betreft een baan voor de langere termijn, waarbij je elke maandag en vrijdag van...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-MBO.nl - Nieuwe mbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe mbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-MBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-MBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank