Verpleegkundige, Leiden

Baan gegevens

 • Bedrijf: Zorgwerk
 • Plaats: Leiden
 • Plaatsingsdatum: 11-11-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Bij CHDR werk je in de kliniek (Clinical Unit) voor 1 of meerdere onderzoekers/projectleiders. Je ondersteunt bij de het testen van nieuwe medicijnen op (vaak) gezonde proefpersonen (vrijwilligers). Dit is hoog geavanceerd werk. Dat vereist van jou een enorme concentratie bij alles wat je doet, daar waar jouw hulp bij wordt/is gevraagd.

De proefpersonen verblijven ook regelmatig enkele dagen/nachten in het hotelgedeelte van CHDR om zodoende de proefpersonen continue te kunnen blijven volgen tijdens het onderzoek.

Er zijn voor de testprocedures strakke protocollen: daar dien je je ook altijd aan te houden. Het gaat veelal om eenvoudigere handelingen (zoals bijvoorbeeld temperatuurmetingen en bloeddrukmetingen) die wel repetitief op exacte tijdstippen moeten worden uitgevoerd. Je registreert alle uitslagen in het geavanceerde systeem van CHDR.

De voertaal is Nederlands, hoewel er wel enkele collega's uit het buitenland aanwezig zijn. Het is dan wel handig als je vlot bent in het Engels qua lezen, schrijven en spreken. Het kan dus ook zo zijn dat je iets in het Engels moet rapporteren of terugkoppelen aan de projectleider.

Je krijgt van de projectleider verder duidelijke instructies, je wordt prima ingewerkt en je zult je al snel welkom voelen in de prettige werkomgeving van CHDR. De werksfeer is informeel. Zorg er wel voor dat je netjes gekleed gaat.

Wil jij eens wat anders en je graag bezig houden met klinische testen van (conceptuele) medicijnen? Plan je dan zelf snel in bij deze opdrachtgever. Als het jou en de opdrachtgever bevalt zullen ze je graag doorplannen!

De opdrachtgever zoekt een Verpleegkundige die voor een langere periode minimaal 24 uur per week beschikbaar is voor de Clinical Unit!

Gestelde eisen

- BIG geregistreerd Verpleegkundige (of afrondende opleiding)
- bevoegd en bekwaam voor uitvoeren medische keuringen
- beheersing Engels taal is een pré

Uren

Salaris

Salaris in overleg

Informatie over Zorgwerk

CHDR (Centre for Human Drug Research) is een onafhankelijk gespecialiseerd instituut voor het ontwikkelen van medicijnen. CHDR beschikt over de meest moderne faciliteiten, hanteert innovatieve methodieken en werkt met de meest getalenteerde researchers. Gezien het internationale karakter van CHDR is de voertaal deel Nederlands, deels Engels.CHDR heeft in 2017 haar 30-jarig jubileum gevierd, er werken nu meer dan 280 medewerkers en CHDR groeit nog steeds hard door.

Zorgwerk
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-MBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in MBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in MBO.
 • Ga vier weken fulltime als kerstboomversierder aan de slag in Honselersdijk

  Vandaag geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Deze leuke klus bestaat uit het versieren van kantoorpanden in een gezellige kerstsfeer. Je gaat in ploegen meerdere kantoorpanden onder handen nemen. Je tuigt er kersbomen op en verzorgt andere kerstversieringen. Je bent creatief, werkt graag met je handen en kan snel secuur te werk gaan. Je bent begin vanaf 3 december beschikbaar en zoekt nog een leuke klus om je kerstcadeautjes van te kunnen betalen.De kerstbomen staan bij diverse bedrijven op kantoor, jij bent dus...

  Stad Vacaturebank
 • Kom leidinggevende ervaring opdoen tijdens een tijdelijk project in Den Bosch!

  Vandaag geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? In de decembermaand ga jij als leidinggevende aan de slag. Je hebt een team van 8 medewerkers onder je. Je stuurt ze aan, je zorgt ervoor dat zij hun werk goed uitvoeren én je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse rapportage naar jouw leidinggevende. Dit alles gebeurt in het sorteercentrum van PostNL. We gaan met YoungCapital de Kerstpost overnemen van PostNL. Wat?!Ja, vet hé! Jij bent als leidingevende verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op...

  Stad Vacaturebank
 • Business Analyst

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  As a business analyst, you perform magic to deliver requirements. Nobody bridges the gap between the business and IT like you. As Business Analyst you are making the difference collecting data and designing a new Credit Risk track. You'll gather, analyze and document the business requirements for risk and finance IT projects, and create data models and designs for the data warehouse system. Working in agile within scrum teams and being always in contact with different stakeholders.The...

  Independent Recruiters
 • Junior back-end Developer

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Ben jij een startende back-end developer en wil je de kans krijgen om te leren van de meest ervaren senior developers? Lees dan snel verder! Als Jr. Developer maak je deel uit van een enthousiast en jong team met Sr. specialisten. Van het beheren van databases en het opzetten van servers, groei je toe naar het zelfstandig ontwikkelen van software modules. Vanuit development ondersteun je bij diverse implementaties, bied je support en zorg je voor verschillende installaties. Daarnaast neem je...

  Independent Recruiters
 • Helpende niveau 2, Bussum

  Vandaag geplaatst door Zorgwerk

  Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als Helpende niveau 2 in Bussum en regio Gooi en Vechtstreek. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van V&V-huizen en Verzorging.Als Helpende vervul je een essentiële rol in het dagelijks leven van zorgbehoevenden. Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat jouw cliënt zijn of haar dag goed begint en/of deze in de avond prettig afsluit. Jouw aanwezigheid maakt daarom een wereld van verschil.Je takenpakket is gevarieerd en...

  Werkzoeken.nl

Vacaturebank-MBO.nl - Nieuwe mbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe mbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-MBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-MBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank