Salarisadministrateur AFAS

Baan gegevens

 • Bedrijf: BvB Groep
 • Plaats: Nijkerk Gld
 • Plaatsingsdatum: 11-05-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Werk op jouw manier als AFAS-Salarisadministrateur
Als AFAS-salarisadministrateur ben jij de baas over je eigen agenda. Wij vertellen jou welke klanten er zijn en welke werkzaamheden. Hoe je dat verder regelt, dat is aan jou.

Jij helpt onze klant foutloos uitvoeren en beheren van zijn salarisadministratie. Tijdens jouw werkzaamheden neem je de klant echt mee het proces in en zorg je ervoor dat de klant volledig voldoet aan de wet- en regelgeving.

De ene opdracht voer je uit voor en klant met 9 medewerkers en ken je iedereen bij naam. De volgende help je een klant waarbij het onmogelijk is om iedereen bij naam te kennen. Never a dull moment.

Met collega’s binnen en buiten vorm je een fantastisch geheel. Dat is pas teamwork. Wij houden elkaar graag scherp en stellen vragen. Maar we hebben vooral plezier in wat we doen.

Zo ziet mijn dag eruit
07.45 In de auto richting kantoor luister je naar de radio en bedenk je je welke klant je als eerste gaan helpen.
08.30 Na een korte babbel bij de koffiecorner, duik je al snel de het systeem in voor je klant. Welke vraagstukken liggen er en is alles klaargezet voor de volgende verloning?
10.00 Een kort overleg met je team waarin jullie zelf de prio’s voor deze dag bepalen en de acties verdelen.
11.30 Tussendoor breng je een bezoekje aan de tandarts. Je werkt gewoon vanavond nog even door.
13.00 Je hebt een telefonisch consult met je klant omdat deze vragen heeft over de wijzigingen in de cao en de gevolgen voor zijn onderneming.
16.30 Aan het einde van de dag bekijk je de agenda voor morgen, hebben we de doelen van vandaag behaald en wat staat er voor morgen op de agenda.
17.45 Terwijl je de auto thuis parkeert, maak je een einde aan het telefoongesprek met je leidinggevende. Toch fijn om nog even te sparren en wat issues te bespreken.

Gestelde eisen

Voor jou:

 • Toffe job voor 26-40 uur.
 • Marktconform salaris
 • AFAS-trainingen om bij te blijven en 6 kantoordagen om nog meer skills te ontwikkelen.
 • Krijg alle vrijheid en het vertrouwen.
 • Het leukste team om mee samen te werken.
 • Werk ook eens thuis, dat vinden wij geen probleem.
 • Uitjes met kantoor. :) 

Van jou:
 • Mbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt werkervaring met AFAS hrm/payroll.
 • Jij voert niet alleen uit, jij verbetert! Omdat jij zoveel initiatief toont, til je de klant naar een hoger niveau.
 • Jij schakelt snel. Loopt de dag even anders, dan gaat jouw probleemoplossend vermogen aan.

Uren

Toffe job voor 26-40 uur. Mbo werk- en denkniveau.

Salaris

Marktconform salaris

Meer informatie

Jouw keuze

 • Je krijgt de vrijheid en het vertrouwen. Zolang je de klus maar klaart.
 • Als AFAS-salarisadministrateur blijf je jezelf ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Spijker kennis bij en leer nieuwe skills aan.
 • 24-40 uur.
 • Begin met een jaarcontract en krijg daarna gewoon een vaste aanstelling.
Jouw kracht
 • Wij kijken goed naar wat bij jou past als AFAS-salarisadministrateur. We zetten je vooral in op jouw specialisatie.

Informatie over BvB Groep

BvB Groep startte op 1 april 2006 met als missie het ondersteunen van ondernemingen met de salarisverwerking vanuit AFAS. Nadat de eerste opdrachtgevers succesvol werden bediend werd de dienstverlening uitgebreid met de diensten Functioneel Beheer en Consultancy. Inmiddels werken er 15 medewerkers bij de BvB Groep op onze locatie aan de......
Lees meer over BvB Groep

BvB Groep
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-MBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in MBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in MBO.
 • Accountmanager Maandag® Utrecht

  Vandaag geplaatst door Maandag® Utrecht

  Nadat je een goed beeld hebt gekregen van de markt, weet jij als de beste opdrachtgevers aan je te binden. Een “nee” wordt een afspraak, een afspraak wordt een langdurige relatie. Je handelt vanuit kennis en weet waar je over praat. Dit blijft niet onopgemerkt. In samenwerking met je recruiter ga jij op zoek naar de juiste mensen voor de vacatures die jouw opdrachtgevers je toevertrouwen. Je weet namelijk precies hoe jij de puzzel moet leggen. Mensenkennis? Meer dan dat! Je opdrachtgevers...

  Stad Vacaturebank
 • Financieel Medewerker

  Vandaag geplaatst door Z-Works B.V.

   Z-Works heeft voor haar locatie in Rotterdam een vacature voor eenFinancieel MedewerkerBrand & Content Associates is actief in het creëren, verkopen en produceren van branded content formats middels eigen verkooporganisaties verspreid over het land (Z-Works) en eigen productiebedrijf gevestigd in Hilversum (Dutch Content Productions). De onderneming is gespecialiseerd in televisieformats voor een aantal televisiestations in Nederland. Brand & Content Associates ontwikkelt,...

  Stad Vacaturebank
 • Accountmanager Maandag® Utrecht

  Vandaag geplaatst door Maandag® Utrecht

  Nadat je een goed beeld hebt gekregen van de markt, weet jij als de beste opdrachtgevers aan je te binden. Een “nee” wordt een afspraak, een afspraak wordt een langdurige relatie. Je handelt vanuit kennis en weet waar je over praat. Dit blijft niet onopgemerkt. In samenwerking met je recruiter ga jij op zoek naar de juiste mensen voor de vacatures die jouw opdrachtgevers je toevertrouwen. Je weet namelijk precies hoe jij de puzzel moet leggen. Mensenkennis? Meer dan dat! Je opdrachtgevers...

  Stad Vacaturebank
 • Adviseur verzekeringen

  Vandaag geplaatst door FlevoDirect Lelystad

  Jij vindt niets leuker dan klanten te woord staan en hen te ontzorgen op het gebied van verzekeringen. Als ervaren adviseur met een commerciële inslag, weet jij namelijk van de hoed en de rand. Jij hebt dan ook veel ervaring op het gebied van relatiebeheer, het adviseren van klanten en mutaties doorvoeren.Je komt te werken in een leuk, vlot team dat met z’n allen gaat voor het beste resultaat. Naast dat het team erg leuk is zijn er ook talloze doorgroeimogelijkheden binnen deze organisatie....

  Stad Vacaturebank
 • Financieel medewerker projectbasis

  Vandaag geplaatst door FlevoDirect

  Voor een 1-jarig project zijn wij op zoek naar een financieel medewerker die de afdeling Finance & Control het komende jaar komt ondersteunen. Je krijgt naast een aantal vaste verantwoordelijkheden en ook een aantal kortlopende projecten onder je hoede.Je takenpakket bestaat uit:Het bewaken van subsidies, waarbij je ook afrekeningen opstelt en de tijdsregistraties controleert;Het bijhouden van het contractenregister;Het bijwerken en voorbereiden van rapportages voor intern en extern gebruik...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-MBO.nl - Nieuwe mbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe mbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-MBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-MBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank