5 nieuwste CV's

Toegevoegd op 18-11-2019

Elke dag komen via onze vacaturebanken verschillende interessante CV's binnen. Van Manager tot Data Analist en van ICT helpdeskmedewerker tot Mechanical Engineer. De nieuwste 5 CV's van dit moment zijn: 

Ondernemer +10 jaar, alleskunner

Woonplaats: Almere/Apeldoorn
Via: ApeldoornVacaturebank.nl

Gewenste functie: E commerce Manager, Account Manager, Webshop Manager

Inmiddels woon ik ruim 15 jaar buiten Apeldoorn en zou graag weer terug willen. Een leuke en passende baan is daarbij uiteraard prettig. Ik ben ruim 10 jaar ondernemer van een succesvolle webshop, maar ben te gretig en te ambitieus om achterover te leunen en van de comfortzone te genieten. Ik merk dat ik graag meer wil doen, meer wil leren, meer wil betekenen, nieuwe successen wil gaan boeken.

Pedagogisch medewerkster Kinderopvang specialisme baby's
Woonplaats: Maarssen
Via: PedagogischeVacaturebank.nl

Gewenste functie: pedagogisch medewerkster babygroep

Sinds 2008 werkzaam binnen de kinderopvang in de leeftijd van 0-4 jaar. Cursus "Baby's in zicht" bij KIKI gevolgd en gecertificeerd. Voorkeur gaat uit naar een kleine babygroep waar de baby's gezien worden. Op zoek naar een organisatie waarbinnen ik ook gezien word en waar ik mezelf kan zijn. Ik ben creatief, pro-actief maar vooral recht door zee. Dit wordt soms als erg confronterend ervaren. Ik ben een harde werkster met het hart op de goede plek en met gezellige humor. Belangrijk voor mij is plezier in mijn werk en gezondheid. Ik heb werl HBO niveau maar het werkveld vind ik te heftig. Beschikbaar op dinsdag t/m vrijdag.

Alle CV's bekijken? Neem een CV-abonnement.

ict helpdeskmedewerker
Woonplaats: Groningen
Via: Lelystadvacaturebank.nl

Gewenste functie: ict helpdeskmedewerker

Zoek werk in de automatisering, veel ervaring met helpdesk, eerst als medewerker en later als coach bij faculteit Economie Hogeschool Groningen. Tevens 1 jaar ervaring als Applicatiebeheerder voor alle faculteiten.

Allround secretaresse
Woonplaats: Den Helder
Via: VacatureBank-MBO.nl

Gewenste functie: secretarieel

Mijn ruimte ervaring op het gebied van secretarieel administrative dienstverlening doet me vaak dig omgaan met iederevorm van dienstverlening en het beheren en onderhouden van relative bewerken alle niveaus. Tevens ben Ik breed en flexibel inzetbaar op alle directieondersteunende taken en werkzaamheden.

Alle CV's bekijken? Neem een CV-abonnement.

Teamplayer met veel verantwoordelijkheidsgevoel zoekt een uitdagende functie.
Woonplaats: Zaltbommel
Via: DenBoschVacatureBank.nl

Gewenste functie: Servicedesk of Helpdesk medewerker

Tot mijn pensioen heb ik een paar jaar bij Reviva in Den Bosch gewerkt als .NET-ontwikkelaar, servicedesk medewerker en test-engineer. Hier heb ik veel contact gehad met klanten die ik telefonische ondersteuning gaf.
En tot 22 augustus 2019 heb ik 2 dagen in de week bij Yard Internet te Utrecht gewerkt voor Yard Zorg Sites, waar ik als online support adviseur advies en support aan klanten gaf en als customer support medewerker WordPress websites inrichtte met teksten en afbeeldingen én het klantcontact onderhield.
Naast dit werk ben ik ook al jaren vrijwilliger bij SeniorWeb waar ik volwassenen leer om gaan met de laptop, tablet of smartphone en help hen bij problemen of installeren van nieuw hardware. Ik bijt me vast in hun problemen en ben pas tevreden als ik een oplossing heb gevonden.
Ik ben daarom weer op zoek naar een functie waarbij de klant centraal staat.Laatste nieuwsberichten

Hieronder vindt u de laatste 5 nieuwsberichten die geplaatst zijn.

Vacaturebank-MBO.nl - Nieuwe mbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe mbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-MBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-MBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank