Deze student van ROC van Twente mag zich ‘Mbo Uitblinker 2019’ noemen

Toegevoegd op 06-06-2019

ENSCHEDE - Mbo Uitblinker van het jaar 2019. Het is niet zomaar een titel waar drie studenten van ROC van Twente dinsdagmiddag om streden, want er staat meer op het spel: een plek in de landelijke finale, en daarmee de kans op een jaar lang ambassadeurschap van het mbo.

Wouter van den Heuvel studeert voor medewerker marketing & communicatie, maar runt daarnaast een eigen bedrijf. Kiki Bult loopt als gastronoom/sommelier nu nog stage bij tweesterrenrestaurant Ciel Bleu in Amsterdam, maar heeft inmiddels een contract aangeboden gekregen. En Mark Winkel werkt tijdens zijn stage met mensen met een verstandelijke en geestelijke beperking, maar is daarnaast actief in verschillende medezeggenschapsraden van ROC van Twente.

Uitblinkers
De gedrevenheid van de drie studenten van ROC van Twente spreekt boekdelen. En die eigenschap is niet onopgemerkt gebleven; Van den Heuvel, Bult en Winkel zijn namelijk door de school genomineerd voor de titel Mbo Uitblinker 2019. De winnaar van deze wedstrijd, die dinsdagmiddag plaatsvond in Hengelo, vertegenwoordigt de Twentse mbo-instelling in de landelijke finale van Dit is MBO, een initiatief van de MBO Raad. Een van deze finalisten mag zich een jaar lang ambassadeur van het mbo noemen, met als doel: de maatschappij duidelijk maken hoe belangrijk beroepsonderwijs en vakmanschap zijn voor de samenleving.

Lees het hele artikel en bekijk de video op Tubantia.nl

Laatste nieuwsberichten

Hieronder vindt u de laatste 5 nieuwsberichten die geplaatst zijn.

Vacaturebank-MBO.nl - Nieuwe mbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe mbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-MBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-MBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank